Citytrip Parijs met bezoek aan virtueel museum

Individuele reizen Trein heen en terug

Hoe zou het voelen om in een kunstwerk rond te wandelen? Dat kun je nu te weten komen tijdens deze verrassende citytrip Parijs.
 

Het museum

Het Atelier des Lumières is het eerste digitale kunstmuseum van Parijs. Een geavanceerd multimediasysteem projecteert beroemde kunstwerken op de muren, vloeren en plafonds van een voormalige ijzergieterij in het 11de arrondissement. Een visueel spektakel dat je als bezoeker letterlijk deel laat uitmaken van de kunstgeschiedenis. Je wandelt fysiek rond in de imaginaire wereld van de artiest. Er zijn wisselende producties. Voor de opening viel de keuze op de Weense modernist Gustav Klimt die precies 100 jaar geleden overleed.

 

De citytrip

<div style="text-align: justify;">Tijdens deze citytrip ga je voor drie dagen en twee nachten naar de betoverende stad Parijs. Hiervoor neem je de hogesnelheidstrein Thalys, waarvan de tickets inbegrepen zijn in de prijs. Je logeert in een viersterren designhotel, en geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt, dat eveneens is inbegrepen. Je verkent de omgeving, en wanneer je zin hebt, ga je op ontdekking naar het meest spectaculaire museum dat je ooit hebt gezien: het Atelier des Lumières. Je toegangsticket is inbegrepen in de prijs.</div>
Tijdens deze citytrip ga je voor drie dagen en twee nachten naar de betoverende stad Parijs. Hiervoor neem je de hogesnelheidstrein Thalys, waarvan de tickets inbegrepen zijn in de prijs. Je logeert in een viersterren designhotel, en geniet elke ochtend van een heerlijk ontbijt, dat eveneens is inbegrepen. Je verkent de omgeving, en wanneer je zin hebt, ga je op ontdekking naar het meest spectaculaire museum dat je ooit hebt gezien: het Atelier des Lumières. Je toegangsticket is inbegrepen in de prijs.

Het hotel

<div style="text-align: justify;">Hotel Gaston is een gezellig, bijzonder driesterrenhotel waar de gasten centraal staan. Het knappe design is toegankelijk en toch kunstzinnig, vooral de gangen zijn mooi opgesmukt (iets wat vele hotels wel eens durven te vergeten). Je geniet er van een interessante ligging in een rustige buurt van Parijs, een leuke locatie, zeker voor wie Parijs geen geheimen meer heeft. Van hieruit kan je Montmartre en de Sacré-Coeur basiliek makkelijk bereiken. De 43 kamers zijn compact, maar erg smaakvol ingericht met oog voor detail. Naast de 24 uursreceptie bevindt zich de ontbijtzaal, je geniet er 's morgens van een verzorgd continentaal ontbijtbuffet. Glutenvrij brood en sojamelk prijken ook op het menu.</div>
Hotel Gaston is een gezellig, bijzonder driesterrenhotel waar de gasten centraal staan. Het knappe design is toegankelijk en toch kunstzinnig, vooral de gangen zijn mooi opgesmukt (iets wat vele hotels wel eens durven te vergeten). Je geniet er van een interessante ligging in een rustige buurt van Parijs, een leuke locatie, zeker voor wie Parijs geen geheimen meer heeft. Van hieruit kan je Montmartre en de Sacré-Coeur basiliek makkelijk bereiken. De 43 kamers zijn compact, maar erg smaakvol ingericht met oog voor detail. Naast de 24 uursreceptie bevindt zich de ontbijtzaal, je geniet er 's morgens van een verzorgd continentaal ontbijtbuffet. Glutenvrij brood en sojamelk prijken ook op het menu.

De omgeving

<div style="text-align: justify;">
<p>Je verblijft hier in het 17de arrondissement, een rustige residentiële buurt gelegen op zo'n 10 minuten wandelen van het Parc Monceau en de Square des Batignolles, 2 parken die vooral bij de Parisiens erg geliefd zijn. De lokale Parijse sfeer kan je ook opsnuiven in de Rue des Lévis, waar dagelijks een markt wordt gehouden met verse lekkernijen - ga zeker eens een kijkje nemen! Er is een rechtstreekse metrolijn naar de Opéra Garnier en een rechtstreekse RER-verbinding naar het Musée d'Orsay en de Rive Gauche. Montmartre en de Arc de Triomphe, gelegen aan de voet van de Champs-Elysées, zijn uiteraard ook vlot te bereiken. Publieke parking op 1 km. </p>
</div>

Je verblijft hier in het 17de arrondissement, een rustige residentiële buurt gelegen op zo'n 10 minuten wandelen van het Parc Monceau en de Square des Batignolles, 2 parken die vooral bij de Parisiens erg geliefd zijn. De lokale Parijse sfeer kan je ook opsnuiven in de Rue des Lévis, waar dagelijks een markt wordt gehouden met verse lekkernijen - ga zeker eens een kijkje nemen! Er is een rechtstreekse metrolijn naar de Opéra Garnier en een rechtstreekse RER-verbinding naar het Musée d'Orsay en de Rive Gauche. Montmartre en de Arc de Triomphe, gelegen aan de voet van de Champs-Elysées, zijn uiteraard ook vlot te bereiken. Publieke parking op 1 km. 

Geïnspireerd?

Zegt deze citytrip je wel wat?
Vraag dan gerust vrijblijvend een offerte aan.
We helpen je graag!

 

Transeurope, PARP0397
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

275

per persoon inclusief Thalys
  • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer in viersterren design hotel 1K
  • 2x ontbijtbuffet
  • De Thalys heen/terug vanuit Brussel-Zuid in Comfort 2 (volgens beschikbaarheid tarief BY)
  • Een toegangsticket voor het Atelier des Lumières (het nieuw virtueel kunstmuseum)
  • Lunch en diner
  • Verzekeringen
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.